Přihlásit | Registrovat
Ultras Slovan Cup 2019
Ostatní 11. 7. 2019 12:47

Ultras Slovan Cup 2019

ULTRAS SLOVAN CUP 2019

Ještě před koncem sezóny dostáváme pozvánku na první ročník turnaje fanoušků, který pořádají družební přátelé z Bratislavy. Turnaj se má odehrát začátkem července, liga se ještě nehraje takže není nad čím přemýšlet. Sestavujeme tým a v sobotu 6.7.2019 brzy ráno vyrážíme vstříc Bratislavě.

Samotného turnaje se účastní kolem 30 týmů, většinu tvoří fanoušci Slovanu. Kromě nich se účastní 2 týmy z Brna, z Austrie Vídeň, Ruchu Chorzów a Wisły Kraków. Turnaj probíhá na stadionu Pasienky, kde ještě v prosinci minulého roku hrálo áčko Slovanu své ligové zápasy. Celkem nás ve skupině čeká 7 zápasů. I přes bojovné výkony máme na kontě pouze dvě výhry a jednu remízu. Zbytek zápasů prohráváme. Náš tým byl v tomto složení poprvé, takže doufáme, že příště už budeme více sehraní. Pro nás nejdůležitější utkání bylo to poslední – s Tiežfanušikmi. I kdybychom všechno prohráli, toto „derby“ jsme museli vyhrát za každou cenu. Soupeř vyběhl do utkání v početní převaze a zápas málokdy připomínal fotbalové klání, i přesto však vítězíme 8:5. Po odehrání skupin dochází k pyrotechnické vložce a focení. Do vyřazovacích bojů jsme se tedy neprobojovali, nic méně nám šlo především o zábavu. Po turnaji část z nás volí cestu domů, zbytek se baví v Bratislavě do neděle.

Turnaj byl velmi dobře zorganizovaný, zápasy šly rychle po sobě a o nudě nemůže být řeč. Díky do Bratislavy za pozvání a pohoštění!

- Ultras Brno -