Přihlásit | Registrovat
Už se vezou tři body...
1. 12. 2016 22:15

Už se vezou tři body...

...tam z Kurvinééé Tak je to tady! Po strastiplném podzimu, kterým jsme si s naším týmem prošli, je tu poslední kolo. K zápasu s Plzní se nemá cenu vracet. Naši hráči v něm nepředvedli NIC a my proto o něm také NIC psát nebudeme. Všichni Zbrojováci se nyní musí soustředit na sobotní duel proti soupeři z jižního Polska a to proti Kurviné! V létě jsme odsud přivezli bod, logicky tedy doma musíme uhrát body rovnou tři.

Tak je to tady! Po strastiplném podzimu, kterým jsme si s naším týmem prošli, je tu poslední kolo. K zápasu s Plzní se nemá cenu vracet. Naši hráči v něm nepředvedli NIC a my proto o něm také NIC psát nebudeme. Všichni Zbrojováci se nyní musí soustředit na sobotní duel proti soupeři z jižního Polska a to proti Kurviné! V létě jsme odsud přivezli bod, logicky tedy doma musíme uhrát body rovnou tři.

Je třeba hlediště pořádně zaplnit, aby opravdu všichni hráči, kteří budou na hřišti, cítili zodpovědnost vůči našemu klubu a vůči nám všem! Pokud se nám podaří uhrát tři body, posuneme se nahoru a podzim nakonec nebude tak špatný a jaro bude moct být ještě lepší. Máme před sebou pohárová utkání a cesta nahoru bude také jistě jednodušší. A vzhledem k tomu, že my všichni chceme, aby ze sebe borci vydali maximum, musíme jej ze sebe vydat i my fanoušci. Hecněme se na poslední zápas roku 2016 a doražme v co největším počtu ukázat, že v Brně je pro koho hrát a že výsledky jako proti Jihlavě či Hradci prostě nechceme a nepřipustíme!

P.S. Důležitá informace pro všechny fanoušky. Na zápase se znovu sejdeme jen na obou krytých tribunách. Sektory za domácí brankou jsou pro zápas uzavřené.