Přihlásit | Registrovat
Valíme na Bolku
21. 4. 2017 18:03

Valíme na Bolku

Ještě než se vydáme taxíky do Jihlavy, čeká nás střetnutí s dalším uměle vytvořeným fotbalovým projektem. Do Brna nepřijede nikdo jiný než Mladá Boleslav. Tento klub se stejně jako Jablonec nepyšní kdoví jakou tradicí a jeho fanouškovská základna tomu odpovídá. Všechna aktivita tak bude na našich bedrech. A my se tak musíme sejít v co největším počtu.

Vypadá to, že počasí se snad konečně umoudřilo a bude to tak hezký jarní podvečer. Jestliže se ale znovu rozhodne fandit Spartě a zahrnout nás tunami sněhu, které by uvítali maximálně kluci v Plzni, máme pojistku. Kotel se totiž stejně jako proti Peltovi přesouvá na sektor L. Dorazte tedy v maximální možné síle a vychutnejte si i výhled, který je zde mnohem lepší než v sektorech za brankami. Každý kdo již má zakoupenou permanentku do sektoru S, bude mít možnost výměny za vstupenku do nového kotle a to hodinu před začátkem zápasu v klubovém fanshopu.

Udělejte si tedy všichni čas v sobotu v 17:00 a přijďte borce podpořit v tomto důležitém utkání. Zároveň buďte ostražití a dívejte se na tribunách pozorně vedle sebe, možná vedle vás totiž bude sedět Miro Keresteš!