Přihlásit | Registrovat
VÝJEZD: Do Drnovic na zápas s Vyškovem!
Výjezdy 20. 4. 2022 15:42

VÝJEZD: Do Drnovic na zápas s Vyškovem!

Výjezd jara je tu!

V sobotu 23. dubna jedeme do nedalekých Drnovic, kde bude naším soupeřem Vyškov.

Vstupenky do sektoru hostí budou v prodeji ve čtvrtek 21. dubna ve fanshopu Zbrojovky – stadion Srbská (13.00 až 18.30), případně budou k dispozici na místě v den utkání před a to přímo před vstupem do našeho sektoru. Lístků by měl být dostatek.
Náš sektor se bude nacházet na tribuně B (viz přiložený plánek pod tímto článkem ve fotogalerii). WC a občerstvení v sektoru bude zajištěno.
 

Jako fanoušci z OS Zbrojováci s námi doporučujeme vyjet na utkání vlakem. Rychlík směr Vyškov odjíždí z Hlavního nádraží v 7:21, sraz na nádraží je v 7:00. Ve Vyškově nás bude čekat autobusová (kyvadlová) doprava, která nás zaveze až přímo ke stadionu v Drnovicích.
Pokud na utkání míříte vlastními vozy, tak pozor! Pořadatelé doporučují zaparkovat ve Vyškově a taktéž využít kyvadlové dopravy od vlakového nádraží. V Drnovicích nebude možnost kde zaparkovat!

Před zápasem budeme vybírat do kasiček na choreofond, za každý váš přípsěvek předem děkujeme. K prodeji bude také nová edice nálepek. Drobáky nachystat! 

Na samotné utkání pak máme připravené choreo i s nějakým tím překvapením! Držte se proto prosím pokynů spíkra a lidí kolem něho, ať několikatihodinová práce nadšenců z naších řad nepříjde vniveč!

Tak si nachystejte hlasivky a pořádně se na tento zápas vyhecujte! Na tribunách to bude přesně takové, jaké si to uděláme! 

Vzhůru Brno!

 

Související zápas

Vyškov
Zbrojovka
sobota 23. 4. 2022, 10:15