Přihlásit | Registrovat
VÝJEZD: Do Jihlavy na výlet, vlakem!
Výjezdy 24. 5. 2019 13:28

VÝJEZD: Do Jihlavy na výlet, vlakem!

Ha. Je to tam!! Třinec jsme sfoukli jak špatně zapálenou svícu a jsme tam. V baráži. Ještě, než se všichni sejdeme ve středu doma proti ……. (doplňte v komentářích koho by jste chtěli a proč), máme před sebou výjezd do Iglau. V zápase by se mohlo zdát, že o nic vlastně nejde, ale opak je pravdou. Jihlava, která s námi sestoupila má i po podzimních výprodejích „ligový“ kádr. Tudíž je to více než dobrá příprava na barážové utkání. Nehledě na psychologický prvek tohoto souboje. Výhra nad „ex ligistou“ by mohla zbrojovákům vnést do hlav tolik potřebné sebevědomí a naopak prohra, by s námi mohla nemile zamávat. Proto si výjezd do Jihlavy nenechte ujít a pojďme společně fandit a dotlačit Flintu k 6 vítězství v řadě.

Pro fajnšmekry a pamětníky. Jestlipak víte, kdy jsme naposledy vyhráli 6 mistrovských utkání v řadě? My jsme si to dohledali přátelé. V postupovém ročníku 11/12!!, kdy jsme dokonce zapsali v řadě 7 vítězství. Náhoda? Nemyslíme si!

V 11:27 vyjede Zbrojovácká enkláva směr Jihlava. Sraz jsme naplánovali na 11:00, abychom se mohli v klidu rozdělit do pětičlenných skupin skrz lístky na vlak. Nejlepší variantou je si zakoupit zpátečná skupinový lístek, který stojí 962,- Kč - tedy 200 Kč na hlavu. Do Brna se dostaneme nejpozději v 20:30 - jsou tam tři potencionální spoje zpět do štatlu - v 17:21 (přestup v Havlbrodě s návratem v 19:28), v 17:30 (přímý spoj s návratem v 20:10) a nebo v 18:40 (přímý spoj s návratem ve 20:30). V 19:15 hrajeme s Kanadou semifinále MS v hokeji, tak předpokládáme, že každý bude chtít stihnout ten vlak v 17:21. Důležité je, že pokud cestou do jihlavy utvoříte skupinu 5ti lidí, musíte jet společně i do Brna.

Profil soupeře: FK Vysočina Jihlava

Jak může někdo vůbec brát vážně vesnici, která se původně jmenovala Gyglaua a má ve znaku hmyzožravého savce, který na vás skočí kamkoliv se vrtnete. Pivo, které ani vyškovskému patoku nesahá po kotníky a o asi nejtrapnějším maskotovy ve fotbalovým světě nemluvíme.

O čem ale mluvit musíme, jsou někteří hráči, kteří brněnskému fanouškovi nejsou neznámí. ZUB. Tento kdysi „skleněný muž“ prožívá zřejmě ve svých 33 letech svoji životní sezonu. Z pozice záložníka skóroval těžko uvěřitelných 12 gólů a přidal 3 asistence, což ho řadí mezi nejproduktivnější hráče ligy. Nastoupil zatím ke všem utkáním a jenom to dokladuje, jak moc důležitý hráč pro tento tým je.

Na brněnského fanouška další jméno v kádru Gyglauy, působí jako červený hard na býka. Ano pan Petr Jakub, nebo Jakub Petr. Těžko říct co je jméno a co příjmení. Tento ligou ošlehaný záložník dal několikrát v přestupových obdobích najevo, že pro něj Zbrojovka není dost dobrá. No. Kdo se směje naposled, ten se směje nejlépe.

Související zápas

JIH
Zbrojovka
sobota 25. 5. 2019, 15:00