Přihlásit | Registrovat
VÝJEZD: Příští zastávka: Praha - Žižkov
Výjezdy 25. 10. 2019 21:25

VÝJEZD: Příští zastávka: Praha - Žižkov

Tak máme za sebou debut trenéra Machálka na domácím trávníku. A vítězný! Jeho adoptovaný fotbalový syn Přichy se urval a skóroval dvakrát, čímž vydatně pomohl urvat tři body. Jeho odvážný výběr základní sestavy, ale u fanoušků ale rozhodně optimismus v momentu zveřejnění nevyvolával. Nenasazení nejzkušenějších šutérů Meggyho a Paziho a zařazením Sedla na pravý kraj obrany způsobovalo mnohým tik v oku. A ejhle. Sestavu očividně trefil skvěle. Uvidíme, zda pravidlo s vítěznou sestavou zastává i náš nový trenér. Osobně bych Meggyho v základu viděl rád, ale já za sestavování kádru zaplaťpánbůh peníze nedostávám, takže se necháme překvapit. V každém případě Žižkov je ideálním venkovním testem síly našeho týmu. Nic než vítězství nebereme. Jsme Zbrojovka!

Žižkov po loňské supr sezoně vyhodil snad 16 hráčů a přišlo 14 nových. Asi si každý ťukal na čelo a posílal vedení Žižkova na párek, ale tenhle tah se jim relativně povedl a Žižkov je letos v klidných vodách středu tabulky. Pár jmen za všechny: Zkušenostmi asi největší hvězda Luis Gil. Gólový záložník se zkušenostmi z MLS vstřelil už 3 branky. Za zmínku stojí rozhodně duo ex ligových hráčů Diviše a Martana. Nové příchody z Bolky, respektive z Hradce.

Poslední špíl se klukům z pod Žižkovské věže moc nepovedl, jelikož prohráli s bídným Prostějovem 2:1. No a my se těšíme, že jejich trápení prodloužíme a začneme se šplhat v tabulce blíže prvním příčkám. Rosnička nám sice chcípla, ale údajně má zoncna valit jak sviňa, takže vemte tu šálu, co jede bez přestupu až do Práglu, a uvidíme se v sektoru!

Související zápas

ZIZ
Zbrojovka
sobota 26. 10. 2019, 13:00