Přihlásit | Registrovat
VÝJEZD: První výjezd do nedalekého Zlína.
Výjezdy 10. 9. 2020 17:41

VÝJEZD: První výjezd do nedalekého Zlína.

První letošní výjezd je tu. Novinek kolem našeho týmu od posledního zápasu s Bohemkou moc nebylo. Respektive nejsou žádné. Uvidíme, jak na tom budou navrátilci z marodky Hlavica s Kubou Přichystalem. Posily zatím v nedohlednu. Takže se dá očekávat, že stoperská dvojice bude Šury s Černínem, který se v zápase s Bohemians ukázal v dobrém světle. Také přítomnost Ondry Vaňka v základní sestavě byla velmi znát, tudíž by mne překvapilo, kdyby v zápase se Ševci nenastoupil od první minuty.

Ševci vstoupily do soutěže prohrou na domácím hřišti proti Slovácku 1:2, ale hned v následujícím utkání si vyskočili na Mladou Boleslav, kdy jim doma nasázeli 3 góly. Když se zastavíme nad jejich soupiskou, tak nás samozřejmě zaujme jejich stoperská dvojice Buchta – Simerský, doplněná o Václava Procházku. Zlín totiž v posledním vítězném zápase přešel na rozestavení 3-4-3, ve které právě bývalé zbrojováky doplnil na stoperu tento velmi zkušený obránce. Dominik za Zbrojovku odehrál celkem v první i druhé lize 32 zápasů a vstřelil 2 góly. Buchtiče máme všichni ještě v živé paměti jako toho fotbalovějšího parťáka Košťála. Na soupisce mají několik velice zajímavých tváří. Za 3 miliony přivedli rychlého křídelníka Youbu Dramého z Ústí. Kdo si z loňské sezóny vybaví, tak patřil k tomu nejlepšímu, co Ústí v druhé lize mělo. V 26 zápasech vstřelil 10 gólů a přidal 3 asistence.

Zlín je tým, který byl vždy řekněme na naší úrovni, nebo jsme se s nimi mohli měřit a nedělní zápas ukáže, jak moc se nůžky, díky našemu působení v druhé lize rozevřeli. Každý soudný fanoušek musí uznat, že zkušenosti a i kvalita je nyní na straně Zlína. To ale neznamená, že jim domácí zápas nemůžeme organizovaným a solidním výkonem pěkně znechutit a nějaký ten bod si ze Zlína nepřivézt. Pomoci tomu můžeme i my, protože Fastav uvolnil 150 lístků do sektoru hostí. Takže ti, kteří lístky pořídili se mohou těšit na první výjezd a kvalitně odfanděnej zápas.

Související zápas

Zlín
Zbrojovka
neděle 13. 9. 2020, 16:30