Přihlásit | Registrovat
VÝJEZD ROKU! Informace pro fanoušky, kteří pojedou na odvetu do Příbrami.
Výjezdy 27. 5. 2019 13:19

VÝJEZD ROKU! Informace pro fanoušky, kteří pojedou na odvetu do Příbrami.

Nezvykle brzy chceme dát vědět Vám, fanouškům, jak to bude s výjezdem na odvetu do Příbrami. Jelikož očekáváme na tomto výjezdu velkou účast Zbrojováků, rozhodli jsme vydat článek, kde se všechny podrobnosti dozvíte na jednom místě. Tak tedy:

1) Lístek na zápas budeme prodávat POUZE my formou balíčků

Můžete si vybrat mezi dvěmi variantami balíčku:
   a) Lístek na fotbal + speciální tričko + cesta autobusem = 600,- na osobu
   b) Lístek na fobtal + speciální tričko = 300,- na osobu

Samotný lístek na zápas si zakoupit NELZE!

Balíčky si můžete zakoupit ve středu před domácím zápasem vedle fanshopu u pokladen při vstupu do sektorů M,N,O, případně zašlete přihlášku na mail: zbrojovaci@gmail.com a peníze pošlete na účet: 2200178929/2010. Jednotlivé balíčky bude možné si zakoupit i přímo v den utkání v Příbrami a to u vstupu do sektoru hostů, ale výhradně jen u našeho "stánku"

2) Autobusový výjezd

Jak bylo zmíněno v bodě výše - organizujme autobusový výjezd do Příbrami. Cena tohoto výjezdu je 600,- (v ceně je cesta busem, lístek na utkání a speciální tričko). Přihlášky do busu zasílejte na mail: zbrojovaci@gmail.com a peníze pošlete na účet: 2200178929/2010.

Sraz zbrojováků: ve 12:00 u restaurace Bohéma (Roosveltova 6)
Odjezd autobusu nejpozději v 12:30, proto prosíme, buďte přesní. 

Pokud budou volná místa v buse (budeme Vás průběžně informovat na FB) - bude možné si zakoupit balíček s cestou autobusem i na místě, ale nemůžu volné místo zaručit. Proto prosím využijte mailovou rezervaci a platbu na účet nebo osobně na stánku vedle fanshopu u pokladen při vstupu do sektorů M,N,O v den domácího zápasu!

Zpět autobus pojede po skončení zápasu opět k restauraci Bohéma.

 

Související zápas

Zbrojovka
Příbram
středa 29. 5. 2019, 18:00