Přihlásit | Registrovat
VÝJEZD ROKU!!!! JEDEME SI PRO POSTUP!
Výjezdy 2. 6. 2019 09:37

VÝJEZD ROKU!!!! JEDEME SI PRO POSTUP!

Tak a je to tu. To na čem jsme všichni od prvního podzimního zápasu všichni pracovali. Ať už to dopadne jakkoliv, tak poděkování za sezónu patří i jedinému fanouškovi, který přišel podpořit Flintu byť na  jeden zápas. Bez nás fanoušků by to nešlo. Stejně jako bez kohokoliv v našem klubu. Spolu tvoříme tým. Nejsme (zatim) největším klubem v republice, nemáme v kapse rozhodčí ani stadión, po kterém každý z nás touží, ale co my fanoušci máme a co nás spojuje, je přátelství, hrdost a láska k našemu klubu. Hrdost poslední léta dostávala pořádně na frak, ale stejně jsme vytrvali a nepřestali Flintu milovat. Zítra se naše věrnost odrazí na největším výjezdu posledních let. Vše se zúročí v tomto jediném zápase. A jak jsme už psali. Ať to dopadne jakkoliv, jdeme společně stejnou cestou. V jakékoliv lize, za deště i slunečného dne. Jdeme společně.

Pojďme spolu pro postup!!!

 

Příbram

Co se dalo jsme již napsali v preview k prvnímu domácímu zápasu. Ale je toho dost co můžeme právě po něm napsat. Co se dělo na hřišti jsme všichni viděli. Díky tomu, že jsme lepší tým na hřišti, tak soupeř nasadil do prvního zápasu silný kalibr v podobě Starky na lavičce, který v zápisu o utkání figuroval jako masér. Jestli je to proto, že pan Ardeleánu by ho z tribuny špatně slyšel a mohl si špatně vyložit jeho pokyny, nevíme. Co ale víme je, že ani nakloněná rovina či trapný pokus přilákat neexistující fanoušky Příbrami na stadion tím, že se jim bude rozdávat pivo zdarma, nás nemůže rozhodit.

O hráčích soupeře jsme již psali v minulém preview. A bohužel se ukázalo, že Matoušek je rozdílový hráč. Pokud chceme uspět, tak mu nesmíme mu dát ani centimetr prostoru.

K tomuto utkání se bude pojit i jedno zajímavé rozloučení s hráčskou kariérou. Rudi Skácel odehraje totiž zřejmě jako střídající hráč. Ač jsme fanoušci Zbrojovky, tak musíme smeknout před pozoruhodnou kariérou tohoto hráče, který svoji největší slávu získal ve skotském Hearts. Asi málo kdo si vybaví, že ale také oblékal dres Olympique Marseille, Panatinaikosu Atény, Dundee United či Herthy Berlín. Takže budeme doufat, že Rudimu budou po tváři stékat po závěrečném hvizdu nejen slzy dojetí, ale i smutku nad prohraným zápasem a pádem Příbrami tam, kam patří a kde si ji celá republika a fanoušci napříč kluby přejí. Do druhé ligy.

Související zápas

Příbram
Zbrojovka
neděle 2. 6. 2019, 18:30