Přihlásit | Registrovat
ZMAR, OSTUDA, HRŮZA…
2. 3. 2023 11:49

ZMAR, OSTUDA, HRŮZA…

Ve stejném týdnu, kdy se dozvídáme, že se stadionem za Lužánkami už opravdu nemáme počítat, že je dávno rozhodnuto, co tam bude stát, dostáváme další ránu.

Ránu ve formě absolutně prokaučovaného čtvrtfinále českého poháru! Byl to zápas, kdy jsme se mohli po milion letech přiblížit nějakému úspěchu a zapomenout na stále se opakujících sezóny postavené na záchraně, nebo postupů z druhé ligy.
Generace, které si pamatují nějaký ten úspěch (alespoň dílčí) mají už vesměs šedivé vlasy a milion vrásek. Nutno říct, že nevíme, jestli to mají díky věku, nebo většímu počtu shlédnutých zápasů naší Zbrojovky.
Proč? Proč, po těch „výživných“ sezónách nejste schopni udělat těmto věrným masochistyckým fanouškům radost a neporvat se o postup za vysněnou Evropou? Proč jako jediní ze čtvrtfinalistů postavíte „B“ tým, který není schopný postoupit ani do 3. ligy? Soustředíme se na ligu a tak šetříme vytěžované hráče? To jako nejsou profi fotbalisti schopni uhrát dva zápasy v týdnu? Naposled, když jsme takto ostudně vypadli v druholigové Opavě, jsme se také „soutřeďovali“, až jsme za několik měsíců poté Opavu ve druhé lize vystřídali.

Máme teda také postavit „B“ tým na tribuně ? Stoupnout si s pivem ke stánku a nadávat, jak je všechno na hovno?
Ne! My vždy děláme vše pro to, aby byla důstojná atmosféra, která je hodna našemu klubu. Ať už nás jede necelých 70 v týdnu přes celou republiku, nebo hrajeme doma s Teplicema! To stejné ale čekáme i od vás!
My nejsme splachovací a ani žádná vaše samozřejmost. My chceme zažít nějaký úspěch, nebo se o něho aspoň pokusit porvat! Ten včerejšek byla parodie.


-Ultras Brno-