Přihlásit | Registrovat
DOM. ZÁPAS: Hostíme doma Pardubice!
Pozvánky 16. 4. 2019 16:16

DOM. ZÁPAS: Hostíme doma Pardubice!

Ještě jsme se nestačili vzpamatovat z poctivě vydřených nedělních tří bodů z Tábora, u kterých při nás stály všechny „halózky“ a již zítra můžeme pokračovat ve stíhací jízdě za naším společným cílem.

POSTUPEM!

Po podzimu, který jsme zakončili děsivě prohrami s Vlašimí a Třincem (svým prvním gólem v sezóně nás načnul Šimon Šumbera), nás trenér Šustr zatím v jarní části vede pevnou rukou od výhry k výhře s dvěma klopýtnutími, na které jsme už vlastně zapomněli. Co na tom, že výhry byly jednogólové. Byly tříbodové! To je vše, co nás zajímá a počítá se.

Není na co čekat. Každý zápas hrajeme o vše a tomu odpovídá i čím dál víc se rozrůstající kotel. Každý jeden fanoušek se počítá! Kdy jindy bychom měli podpořit naše hráče než v zápasech, ve kterých stále jde o náš sezónní sen – postup zpět do první ligy! Baráž mají teď borci ve svých nohách.

Zápas začíná v 18:00, takže jak jsme již avizovali minulý týden v našem kodexu fandění, sraz v kotli máme 20 minut před začátkem zápasu. Dnes ještě vyrábíme choreo, které chceme odprezentovat začátkem zápasu, takže je dvakrát tak důležité, abychom všichni byli v sektoru včas a hned od začátku hnali Zbrojováky k vítězství!

Před zápasem a v poločase budou stejně jako minule obcházet stadion kluci s „ultras kasičkami“. Budeme opět rádi, pokud nám přispějete jakoukoliv částkou. Jen připomínáme, minule jsme vybrali jen díky Vám 8042 Kč. Všechny peníze, které nám přispějete jsou použity výhradně na výrobu choreí a vlajek! Jak jsme již avizovali, už máme své nové kasičky. Nově budou kasičky umístěny i v obou fanshopech klubu (ulice Srbská a u pokladen ulice Vodova).

Profil soupeře: FK Pardubice

Nebude nás čekat nic jednoduchého. Perníkáři přivezou velice mladý a talentovaný tým, který letos poprvé padl až ve venkovním utkání v Českých Budějovicích, a to po velmi dobrém výkonu 1:0 darovanou penaltou v závěru zápasu. V tabulce nás dělí pouhý jeden bod a zajímavá bude konfrontace středové řady, ve které se pohybují velmi zajímává jména. Za zmínku stojí ve velké pohodě hrající rakouský rodák s českým pasem a odchovanec rakouské Austrie Vídeň Emil Tischler, či reprezentant U19 Tomáš Solil. Vždy, když tento talent skóroval, tak Pardubice či reprezentace brala body.

SUMA SUMÁRUM: v 17:40 sraz v sektoru L!

#SPOLUPROPOSTUP #VZHURUTABULKOU #FCZB

- Ultras Brno -

Související zápas

Zbrojovka
PAR
středa 17. 4. 2019, 18:00